Saturday 31 January 2015

Crazy bananas Thursday

Om jag skulle beskriva denna dag med ett ord skulle det vara banan. And here's why:

Bananfritters till frukost från hotellets frukostbuffé innan vi gick en snabb promenad tvärs över ön från White Beach till Bulabog Beach, en fin strand, men endast till för kitesurfare märkte vi. Så vi satte oss på stranden och löste en Sudoko sedan gick vi tillbaka till White Beach och lämnade coola kitesurfers ifred.



Banan- & papaya shake på Jonah's Fruit Shake & Snack Bar till lunch (inte på samma godhetsnivå som avokado-bananen från igår dock).


Guy avvek från banantemat och beställde vegetable enchiladas, som han tyckte var ok. Men portionen var pytteliten, så inget kul för den som är bautahungrig.


Även fast maten är sissodär kommer jag bli stammis för shaksen. Älskar också de gulliga frukt/vegtavlorna de har dekorerat väggarna med.




Bananaboat ride blev eftermiddagens aktivitet. För bara 250 pesos höll jag i mig i banangummibåtens handtag så hårt så jag fick ont i armmusklerna, trillade nästan av i havet, fick massor saltvatten i ögonen, hoppade genom vågorna, skrattade och skrek i 15 minuter tillsammans med ett amerikanskt par och en indisk pappa med sina två barn som efteråt var i chock, eftersom han var tvungen att hålla i sina söner så de inte skulle falla av. 

Det var iallafall hysteriskt kul och jag vill göra det igen! Sjukt rolig adrenalinkick!


Vi chillade en stund till på stranden innan vi gick till Zest Restaurant som ligger i marknaden Talipapa (där det går att shoppa massor skit jättebilligt) precis bakom vårt hotell.


Billig mat och åtminstone 3 veganska alternativ på huvudrättsmenyn. Vi valde vegetable curry med vitlöksris och det var så himla gott! Alltså vitlöksris <3


Dagens fjärde banan var i form av banana daquiris vid stranden på resto-baren Pat's (där de förövrigt har Sizzling tofu på menyn!). Asschysst ställe med bra akustisk livemusik och trevlig personal.

Och så var vår crazy bananas thursday fulländad.




No comments:

Post a Comment