Saturday 31 January 2015

Regn, Titos Tofu & SpiceBirds piri piri

Så vad gör en när det regnar i Boracay? 

1. Titta på flera avsnitt av Friends.
2. Spela kort
3. Äta en extraordinärt god Sizzling tofu till lunch på Titos Restaurant, en våning upp precis vid White Beach Station 2 med fantastisk utsikt. Och självklart dricka en färskpressad mangojuice till.



3. Ta på bikinin och bada i havet och helt ignorera det dåliga vädret 
4. Gå på spa och få massage


Förutom allt detta blev en regnig dag plötsligt hetare när vi hittade den lilla charmiga restaurangen SpiceBird inne i D'Mall. Ända sedan El Nido har vi letat ihjäl oss efter falafel och vi har hittat det på två arabiska restauranger. Kruxet har vara varit att på den ena restaurangen har det inte varit tillgängligt och den andra ligger precis vid White Beach Station 1 = superdyrt, så det har inte blivit någon falafel i boracay förrän Spicebird kom in i våra liv!


Det känns typ som Nando's fast med mer cafeatmosfär.


Vi bara råkade snubbla på menyn utanför och såg att de hade en vegmacka med friterade champinjons-, valnöts-,bön-, morotsbollar och chansade på att det skulle bli gött. Och Hujedamig (!) det var precis som saftig falafel, serverat i göttigt bröd med en hel rad av olika såser att välja på. 




Dessutom var personalen jättegullig och tydligen har restaurangen bara funnits sedan vi kom till Boracay för en vecka sedan.

Vegan happy-dance? eh - ja!

No comments:

Post a Comment